www.restaurante-bucuresti.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private, restaurante nunta București.
Palatul Stirbey Buftea
  Trimite mesaj proprietarului!
1799 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

Telefon: 073-STIRBEY (073-7847239)

www.domeniulstirbey.ro

Vezi pagina de Facebook

MENIURI DE NUNTA

MENIU BOTEZ

 

Restaurantul Palatul Ştirbey, are o capacitate de 120 locuri la primul nivel şi de 100 locuri la nivelul doi.

Dispune de trei saloane comunicante si de toate facilitatile necesare pentru organizarea de evenimente. Saloanele permit realizarea unor petreceri cu structura complexa si datorita faptului ca saloanele comunica intre ele, dar au acces si la holul principal al Palatului, ele pot primi destinatii diferite in cadrul aceluiasi eveniment. Saloanele de evenimente comunica si cu terasa din spatele cladirii, oferind posibilitatea de a mixa componentele indoor si otdoor in cadrul aceluiasi eveniment.
In bucatarie Maestrul Antonio Passarelli vă aşteaptă cu o selecţie rafinată de gusturi internaţionale şi româneşti.

Pavilioane destinate evenimentelor private:

Pavilion Printesa Ecaterina - bucurați-vă de o seară plăcută într-un spațiu cu multă lumină naturală si cu un decor modern. Aveţi acces la terasă și piscină, toate într-o atmosferă relaxată și prietenoasă. Cu o capacitatea de 180 persosane, locatia este destinată atât evenimentelor private cât şi celor corporatiste.

Pavilionul Prinţesa Maria, amplasat într-un loc de vis cu o vedere splendidă a laculului interior este destinat atât evenimentelor private cât şi celor corporatiste, si are o capacitate de 180 locuri.

Pavilionul Prinţesa Elisa este o locaţe ce doreşte să satisfacă cele mai mari aşteptări prin amplasarea lui într-un cadru unic, înconjurat de natură şi cu o capacitate de 300 de locuri. Acordand o atenţie deosebită tuturor aspectelor ce ţin de organizarea evenimentului dumneavoastră, va oferim rafinament, eleganţă şi profesionalism.

Pavilionul 'Printesa Nadeja' este o constructie noua si este amplasat in imediata apropiere a salii 'Regina Maria'. Datorita peretilor-cortina, a drapajelor ivoire satínate si a deschiderii spre padure se poate crea o atmosfera romantica, de poveste. Aici se poate creea mixajului intre spatiul interior si ambientul natural. In zilele calde, pavilionul permite deschiderea aproape completa si accesul direct in mijlocul naturii datorita peretilor mobili.

Pavilionul are o suprafata de aproximativ 500 mp, avand o capacitate de aproximativ 400 de persoane pentru evenimente de tip cocktail sau conferinte si 250 de persoane la un eveniment de tip nunta, botez, dineu sau banchet.

'Regina Maria' este o constructie noua, conceputa pentru evenimente speciale, private sau corporatiste, receptii, cocktailuri, baluri sau petreceri, lansari de produse, conferinte, expozitii, concerte, evenimente culturale si sociale.

Cu o suprafata de aproximativ 1.000 mp si o capacitate de 600 de persoane la evenimente de tip dineu si de aproximativ 1.000 de persoane la evenimentele de tip cocktail sau conferinta, sala Regina Maria poate fi partitionata, pentru a permite desfasurarea in conditii optime a doua evenimente de proportii medii concomitent. Sala dispune totodata de o terasa descoperita permitand astfel extinderea spatiului de desfasurare a evenimentelor si adaugand, la decorul interior, privelistea parcului.

Pavilionului Printul Stirbey permite deschiderea completa si acces direct in mijlocul naturii datorita peretilor mobili. In vecinatatea acestuia, o alee coboara spre pontonul amenajat pe lacul interior.

Avand o suprafata de aproximativ 600 mp si o capacitate de aproximativ 500 de persoane, Pavilionul Printul Stirbey permite evenimente de tip cocktail sau conferinte si 350 de persoane la un eveniment de tip dineu sau banchet.

Peluza din spatele Pavilionul Printul Stirbey este un spatiu destinat evenimentelor de amploare. Aceasta permite organizarea unor concerte sau evenimente culturale in aer liber cu aproximativ 10.000 de participanti. De asemenea, aici se pot organiza evenimente sportive, evenimente de tip 'family day' si, desigur, orice tip de eveniment outdoor.

Daca va doriti un decor deosebit pentru un eveniment, daca sunteti iubitor de natura, de verdeata si de cantecul pasarelelor, puteti alege aceasta destinatie fara nici un fel de retineri. Este spatiul perfect pentru un eveniment petrecut intr-o dupa-amiaza relaxanta intr-un cadru inedit.