• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private.

Restaurant La Gil

2013 vizualizari

Adresa: Bdul Aerogarii 21, Sector 1

Telefon: 0722 534 117

www.restaurantlagil.ro

Vezi pagina de Facebook

MENIU NUNTA 2018

MENIU BOTEZ 2018

MENIU PETRECERI PRIVATE & CORPORATE

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campDate contact

Adresa: Bdul Aerogarii 21, Sector 1

Telefon: 0722 534 117

www.restaurantlagil.ro

Vezi pagina de Facebook

MENIU NUNTA 2018

MENIU BOTEZ 2018

MENIU PETRECERI PRIVATE & CORPORATE

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campOFERTA NUNTA 2018 LA RESTAURANT GIL

MENIU INTRE 46- 55 EURO/ PERSOANA pentru nuntile organizate Duminica
MENIU INTRE 50- 62 EURO/ PERSOANA pentru nuntile organizate Sambata

-------------------------------------------------------------------------------------
OFERTA BOTEZ 2018 LA RESTAURANT GIL

MENIU INTRE 40- 44 EURO/ PERSOANA pentru botezurile organizate Duminica
MENIU INTRE 44- 50 EURO/ PERSOANA pentru botezurile organizate Sambata

------------------------------------------------------------------------

OFERTA MENIU PETRECERI PRIVATE & CORPORATE- 12 EURO/PERSOANA

------------------------------------------------------------------------

Cu o experienta de 20 de ani in organizarea evenimentelor, Restaurantul La Gil din sector 1 va ofera 6 saloane, meniuri all-inclusive variate precum si o mare flexibilitate in selectia elementelor optionale.

Cele 6 saloane moderne, au o gama variata de tematici si culori.  Alege salonul preferat pentru evenimentul special din viata ta, iar noi ne vom ocupa de personalizarea acestuia conform dorintelor tale!

In cladirea 1 se afla Restaurantul “La Gil” , o locatie in culori vesele si frumoase imbinand elegant spatiul cu aranjamentul. Cu o capacitate de 80 – 140 persoane si o suprafata de 280 mp,  salonul dispune in centru de un ring de dans foarte mare.

Salonul de la etajul I are o capacitate de 100-230 persoane si o suprafata 400 mp si imbina placut eleganta si bunul gust, iar culorile creaza o senzatie de liniste si armonie. Ringul de dans va ofera posibilitatea de a da frau liber trairilor pe muzica orchestrei sau a DJ-ului.

La etajul II exista un salon cu o capacitate de 120-250 persoane, o combinatie de rafinament si cochet ce te imbie la relaxare si distractie.

A doua cladire este o locatie moderna iar design-ul interior este gandit si realizat pentru a crea o atmosfera eleganta. Aceasta dispune de 3 saloane, fiecare salon este diferit ca tematica si decor.

Salonul in Stil Italian avand o capacitate de 70 - 120 de locuri este la parter si va pune la dispozitie un decor in stil italian, iar spatiul amenajat cu gust poate fi gazda unei seri de neuitat.
     
La etajul I se afla Salonul in stil frantuzesc cochet ce va aminteste de romanticul Paris. Romantismul este dat de imbinarea dintre culori si spatiul. Capacitate este de 70 -120 persoane , iar  suprafata de 230 m.

Salonul in stil englezesc de la etajul II un salon sclipitor si misterios, ce imbina rafinamentul cu eleganta si bunul gust. Capacitatea de 70 -120 persoane, suprafata de 230 mp culorile calde si vesele impreuna cu spatiul placut amenajat fac din acest salon o locatie ideala pentru evenimentul dumneavoastra.

Indiferent de alegerea pe care o veti face, va suntem alaturi printr-o organizare profesionista ce va va introduce intr-o atmosfera eleganta si primitoare pentru a da valoare evenimentului cu o semnificatie unica in viata dumneavoastra.


Galerie foto


Galerie foto