• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private.

Ballroom Ferdinand

3825 vizualizari

Adresa: Soseaua Pantelimon, Nr. 33-35, Sector 2

Telefon: 0741 210 221

www.ballroomferdinand.ro

Vezi pagina de Facebook

 

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campDate contact

Adresa: Soseaua Pantelimon, Nr. 33-35, Sector 2

Telefon: 0741 210 221

www.ballroomferdinand.ro

Vezi pagina de Facebook

 

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campIn familia Salon Traian a aparut un nou centrul de evenimente modern si elegant, Ballroom Ferdinand cu saloanele Iris si Orhideea.

Ballroom Ferdinand, cu cel doua saloane: Salon Orhideea situat la etajul 1 si Salon Iris la etajul 2, avand o capacitate maxima de 140 persoane, asigura cadrul ideal pentru desfasurarea evenimentelor deosebite din viata si activitatea dumneavoastra: nunti, botezuri, petreceri corporate, receptii, seminarii, conferinte, lansari de produse, etc.

O echipa de profesionisti, cu o vasta experienta in organizarea a mii de evenimente, este alaturi de dumneavoastra in crearea atmosferei pe care o doriti, astfel incat evenimentul dumneavoastra sa fie transformat  intr-un moment de neuitat.
Ballroom Ferdinand este dotat cu bucatarie proprie prin intermediul careia si cele mai rafinate si sofisticate gusturi culinare sunt satisfacute.

Profesionalismului si rafinamentului, flexibilitatea, pasiunea pusa in slujba excelentei si atentia deosebita acordata tuturor detaliilor sunt doar cateva din elementele care ne recomanda.

Ballroom Ferdinand este alegerea pe care va invitam sa o faceti si astfel, vom colabora pentru stabilirea detaliilor specifice fiecarui eveniment, asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului dumneavoastra.

Fiecare eveniment este unic si deosebit de important pentru noi!


Galerie foto


Galerie foto