• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 restaurante Bucuresti. Cauti locatii evenimente Bucuresti? Aici gasesti informatii utile despre restaurante si ballroom-uri care organizeaza nunti si botezuri, majorate, aniversari, petreceri private.

Cofetaria Alice

1574 vizualizari

Adresa: Sos. Mihai Bravu, nr. 123-135, Sector 2

Telefon : 0744.486.465

www.cofetariaalice.ro

Vezi pagina de facebook

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campDate contact

Adresa: Sos. Mihai Bravu, nr. 123-135, Sector 2

Telefon : 0744.486.465

www.cofetariaalice.ro

Vezi pagina de facebook

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campCand pasiunea pentru frumos si gustos da pe dinafara, trebuie sa faci ceva!

Prima provocare a fost “Patiseria Alice”, prin urmare in  1994, trei oameni, dintre care un patiser excellent, un economist istet si un vanzator experimentat si-au unit fortele, punand astfel piatra de temelie a ceea ce exista astazi.

Clientii fiind foarte multumiti de calitatea produselor de patiserie ne-au facut sa mai acceptam o provocare  ,asa ca la numai trei ani de la inaugurare, adica in 1997, am extins activitatea cu o cofetarie, prioritatea noastra fiind calitatea produselor. 

Diversificarea activitatii a continuat si in anii urmatori, iar din anul 2003, am dezvoltat o linie pentru fabricarea inghetatei. Bazandu-ne pe folosirea unor retete traditionale, am reusit crearea unei inghetate delicioase cu diferite arome naturale de fructe sau ciocolata.

In prezent, Cofetăria Alice dispune de 3 laboratoare proprii, de cofetărie, patiserie şi inghetata, precum si de un punct de desfacere, situate în Şos. Mihai Bravu, nr. 123-135, sector 2, in zona Piata Iancului, Bucuresti.

Oferim clientilor sortimente diversificate de torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, cozonaci si turte, precum si asistenta pentru comenzile personalizate.

Intrucat deviza Cofetariei Alice este “Lucrat cu pasiune” ne propunem sa imbunatatim in permanenta calitatea si sa diversificam cat mai mult gama de produse pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.


Galerie foto


Galerie foto